Приложение

  • В днешни дни всеки може да се възползва от огромното разнообразие от подови настилки, които сами по себе си изглеждат по коренно различен начин и придават различна визия на помещенията, в които са използвани. Напоследък специалистите от строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД наблюдават ясна тенденция, която сочи все по-честата употреба на шлайфан бетон, като подова настилка в еднофамилни жилища, фирмени офиси, заседателни зали, картинни галерии и заведения за обществено хранене. Бетонния под или така нареченият шлайфан бетон, намира приложение основно, като индустриално подово покритие в изграждането на производствени халета, площадки, търговски складове, паркинги, рампи, автомобилни гаражи, автомивки, сервизи и др.

  • Причината, която повишава интереса към този вид подова настилка, е че бетонният под разполага с редица полезни качества, а технологичното време за инрабоката му е минимално. Не на последно място трябва да споменем и ниската цена на бетонният под, която също допринася за широкото му приложение в строителството. Дружеството разполага с изключително квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в полагането на подови настилки, което е един от основните фактори за успеха на строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД - гр. Кърджали. Основните качества, които правят бетонния под толкова широко приложим са: здравина и износоустойчивост. Именно затова е най-срещан, като подово покритие в промишлени зони, производствени бази, халета, паркинги, самолетни писти и пристанищни терминали.

  • Специалната механизация, която строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД използва при полагането на шлайфан бетон е производство на водещи Европейски фирми и се отличава с изключителна надеждност и висока производителност. При полагане на подова настилка от шлайфан бетон използваме висококачествени втвърдители и импрегнатори на доказани световни производители. За да придобиете по-ясна представа какво може да бъде проложението на този вид подово покритие, посетете страницата с готови проекти.


Вече15 години строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД доказва лидерската си позиция в полагането на промишлени подови покрития, като шлайфан бетон и епоксиден под.


Други услуги


Избрани проекти


Избирайки „СТ-СТРОЙ“ ЕООД за партньор, получавате

качествена услуга и съкратено технологично време на оптимални цени.