Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с многогодишен опит в обновяването на бетонни подове и полагането на различни видове подови настилки.

Обновяването на старите и компрометирани бетонови подове чрез диамантено шлайфане и полиране е съвременен и изключително евтин метод спрямо направата на нови бетонови подове.

Това е една прекрасна възможност за вдъхване на нов живот на амортизирани и захабени настилики при ограничен бюджет или при функциониращи предприятия и използваеми площи, на които има монтирани съоръжения и липсва възможност за демонтаж или временно преместване.

Начинът, които предлагаме на вниманието ви намира приложение при завършване или обновяване на мандри, кланици, гаражи, автомобилни сервизи, производствени цехове, пивоварни, леярни, цехове от хранително вкусовата промишленост, заведения за обществено хранене и въобще навсякъде, където има промишлени бетонови подове или мозайки. Тази обработка на подовете е изключително удачна и за обновяване на нови и съществуващи мозайки, мраморни и бетонови подове.

Технологията на обновяване включва редица процеси, при които се редуват различни операции зависещи от конкретното състояние и здравина на бетона до достигане на желаният от клиента вид. Разполагаме с квалифициран екип, натрупан в годините опит и подходяща механизация снабдена с обезпрашителни вакум машини, с които можем да бъдем полезни в различни случаи.

Първата стъпка в случай, че вашата настилка е доста амортизирана и има допуснати дефекти при полагането на бетона и нивата, е да фрезоваме и отстраним повърностният крехък слой и да изравним грубите неравности. Пукнатините по бетона се отстраняват чрез запълване със специална смес, която в следващите операции се изравнява за постигане на гладка повърхност.

Изображения

Диамантеното шлайфане е процес, при който вече грубо загладената повърхност се шлайфа с редуващи се към по-слаба абразивност инструменти до постигане на желаната от клиента гладкост. Количеството на стъпките на шлайфане се определя от изискванията към повърхността, като това определя и нейната здравина и възможност за замърсяване.

След тези операции идва ред на импрегнацията подобряваща многокрано качествата и живота на бетоновата настилка. Този процес позволява на химичният разтвор да проникне и запълни микропукнатините, като се свърже със съставките на бетона и в резултат на това вие ще получите една много здрава, твърда, устойчива на различна агресия от масла, вода и товар здрава повърхност. Описаният процес е изключително важен и за дългогодишното използване на ремонтираният под, като допълнително ви осигурява една по-добра работна среда, тъй като тези импрегнатори намаляват значително разпрашаването на обработената повърхност.

Запечатката представлява тънък филм, който се полага върху вече завършената до желаната гладкост настилка възпрепятстващ проникването на химикали, препарати и вещества, които могат да увредят или замърсят третираната повърхност. Тази запечатка е подходяща за помещения с по-тежки условия на употреба, като гаражи с интензивен трафик, различни работилници и сервизи.

За клиентите с най-високи изисквания редлагаме възможност за полиране бетоновата повърхност до блясък, като в реда на изпълнение на различните изброени операции можем да втрием химикали и оцветители, които да направят вашият под изключително здрав и устойчив, а осве това да постигнем един впечатляващ и неузнаваем вид.

Разгледайте подробно фирмените референции

Страницата съдържа мнения на наши клиенти.