Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД е предочитан партньор при избор на изпълнител за капитален ремонт на промишлени сгради, заводи или производствени цехове.

Ремонт на промишлени обекти

Едни от най-тежките и отговорни ремонти са капиталните и частични ремонти на промишлени предприятия, еднофамилни и многофамилни сгради. Тези ремонти обикновено трябва да се извършат в много кратки срокове или по време на функциониране на самото предприятие за да не се нарушава работния процес на производсвената дейност. Строително-ремонтните дейности най-често включват операции, като разбиване и извозване на стоманобетонни елементи настилки и елементи от сгради, фундиране, строеж на подпорни стени и съоръжения, изпълнение на различни хидроизолации или подмяна на покривни обшивки, ремонт на зидарии, ремонт на ВиК и електрически инсталации, изпълнение на подови настилки от гранитогрес, теракот или каменни облицовки, монтаж на тавани от гипсокартон, реновиране на компрометирани бетонни настилки, епоксидни подове, метални конструкции, монтаж на полиуретанови сандвич панели, шпакловки и мазилки, както и боядисване на промишлени помещения и фасади.

Допълнителна информация

Тези ремонти обикновено се правят по задание на собсвениците и в този случай ние правим предварителна т.нар. количествено стойностна сметка (КСС), към която се придържаме при изпълнение на договорената работа. Нашата практика показва, че в изпълнението на такива ремонти се отличават стабилните фирми на пазара. Вземайки предвид този факт смеем да твърдим, че именно поради отговорността и качеството на предлаганите от нас услуги успяхме да преодолеем финансовата криза и моментите, в които строителният бранш в страната се намираше в колапс.

Професиоален опит

  • Строителство 95%
  • Ремонти 85%
  • Бетонни подове 93%
  • Епоксидни подове 99%

Категории

Строителство на еднофамилни жилища

Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с квалифицирани строителни специалисти и дългогодишен опит в проектирането и строежа на еднофамилни жилища.

Строителство на многофамилни сгради

Изграждането на многофамилна жилищна сграда е сложен строителен процес, който е добре да поверите в ръцете на квалифициран и коректен изпълнител. Богатият ни опит в сферата на строителството, показва че строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с необходимата компетенция и квалифицирани кадри за изпълнение на проекти с такъв мащаб.


Изображения от завършени капитални ремонти