Обща информация

Най-вероятно всеки от Вас се е сблъсквал с проблеми свързани с ремонт, реконструкция на производствени помещения, жилища или обновяване на бетонни и мозаечни подови настилки. Ако сте пропуснали този неприятен момент не е гарантирано, че рано или късно няма да се случи. За да Ви спестим излишното късане на нерви, издирване на майстори и още куп неприятности, сме насреща и сме готови за пореден път да докажем своя професионализъм и да се съобразим с всяко изискване до постигане на желания резултат. Същото се отнася и за промишления сектор, като се има предвид, че в него ремонтите са далеч по-често срещано явление, защото в тази сфера често се работи с химически съединения, тежки и едрогабаритни машини и съоръжения, които са причина за износване най-често на подовите настилки. Дългогодишният опит на „СТ-СТРОЙ“ ЕООД в сферата на строителните и ремонтни дейности е гарант за това, че ще се справим с всяко задание или проект за цялостно изграждане на промишлени или еднофамилни сгради.


 

Оглед

Преди да пристъпим към изготвяне на идеен проект е необходимо да извършим оглед с цел уточняване на работният процес.

Проектиране

След като сме се запознали обстойно с нуждите и желанията на клиента пристъпваме към създаване на подробен идеен проект.

Изпълнение

Щом сме получили Вашето съгласие с изготвения идеен проект, настъпва съществената част по изпълнението му в договорения срок.

Издаване

Гарантираме, че при издаване на обекта, клиента винаги е доволен от спазените срокове и професионално свършената работа.


Видове ремонти


Подробности

  •   Ремонт на ВиК инсталации
  •   Ремонт на покриви
  •   Газопламъчно залепване
  •   Полагане на подови настилки

Тук е мястото да разясним в какво по-точно се изразява ремонта на ВиК инсталациите. На вниманието на своите клиенти предлагаме широк спектър от услуги свързани именно с ремонта на промишлените и жилищните ВиК инсталации. По-конкретно става дума за проектиране, доставка и монтаж на промишлени и жилищни, канализационни и водопроводни инсталации. Монтаж на циркулационни помпи, кранове, щрангове, автоматични перални, съдомиялни машини, душ кабини, структури за вграждане, смесителни компоненти, тоалетни чинии, сифони и канализационни тръби.

Преди да пристъпим към същинската част по ремонта на даден обект съгласуваме и организираме оглед. След него създаваме идеен проект за изпълнение на заданието, изготвяме оферта и след одобряването ѝ от клиента, пристъпваме към изпълнение на проекта. Освен това пестим ценното Ви време и средства по доставка на необходимите строителни материали, като се заемаме отговорно с тази задача.

С течение на времето и под влиянието на атмосферните условия, често се случва да бъдем обезпокоени от неприятни течове и влага в таванските помещения, причинени от пукнатини, счупвания или разместване на керемиди или дефекти и разлепване на покривните настилки. Някои от основните дейности, които извършваме при ремонта на покриви са: проектиране на покриви, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, монтаж на хидроизолация, полагане и смяна на водосточни тръби, обшиване на комини, смяна на капандури, обшиване на бордове над олучни поли, ремонт на покриви с ондулин и битумни керемиди.

Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД притежава лиценз за ремонт на покриви и е оценена, като един от най-надеждните партньори в проектирането, монтажа и ремонта на нови и вече съществуващи покривни конструкции. Доказателство за това е присъденото трето място при покривачите на BRAMAC за 2012 година. Доказателство за качеството на услугите, които предлагаме са референциите от фирми и физически лица, с които сме работили през годините.

Терминът газопламъчно залепване, подсказва сам по себе си за произхода на тази технология, използвана при монтажа на различни видове хидроизолация. И все пак нека разясним за какво точно става дума. Газопламъчното залепване намира приложение главно в полагане на рулонни и битумни хидроизолации върху плоски покриви. Плоските покриви се срещат, както в промишленото, така и в жилищното строителсво. Добре е да се знае, че битумната хидроизолация модифицирана с APP, разполага с повишена здравина и термоустойчивост.

Повече от ясно е, че всеки покрив има своите особености, а за да се постигне желаният ефект от полагането на хидроизолация е необходимо щателно инспектиране на повърхността и конструкцията му. С тази цел, преди за започнем полагане на хидроизолация винаги предприемаме подробен оглед на обекта, за да сме сигурни в какво точно ще се състои ремонта и какъв ще бъде обема на работата. След детайлният оглед можем да пристъпим към представяне на идеен проект, одобряване на проекта и доставка на необходимите строителни материали. В зависимост от материалите, които се използват при монтаж на хидроизолация, гаранцията ѝ може да достигне до 15 години.

Процесът по полагане на подова настилка е изключително важен и в никакъв случай не трябва да бъде пренебрегван или омаловажаван, както в промишлеността, така и в жилищното строителство. Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД е лидер в полагането и ремонта на подови настилки, като шлайфан бетон, епоксиден под, ламинат, паркет, гранитогрес, теракот и различни видове мозайки. Дългогодишният ни опит, десетките успешно завършени обекти и фирмените референции, с които разполага дружеството са доказателство за качеството на предлаганите услуги. В продължение на 15 години работим с фирми и физически лица, като до днешни дни отзивите от трудът ни са повече от положителни.

Нека разясним някои качества на шлайфаният бетон, като подова настилка. Най-често подова настилка от шлайфан бетон може да срещнете в промишлени предприятия, подземни паркинги, производствени цехове, площадки, търговски складове, рампи или гаражи за едрогабаритна техника. Главните качества на този вид индустриално подово покритие са: изключителна здравина, лесна поддръжка, износоустойчивост, устойчивост на химически елементи и други външни фактори. Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД предлага най-ниски и конкурентни цени за изработка, достъпни за частни и корпоративни клиенти.


Избирайки „СТ-СТРОЙ“ ЕООД за партньор, получавате

качествена услуга и съкратено технологично време на оптимални цени.