Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД Кърджали е доказан партньор в строителството на многофамилни сгради.

Подготовка

Изграждането на многофамилна жилищна сграда е процес, при които се извършват редица строително монтажни дейности. Ние като строителна фирма с опит се запознаваме подробно с четрежите на обекта, както и с терена на който ще бъде изграждан. Тази информация ни позволява да изготвим подробна количествено стойностна сметка, въз основа на която се договаряме с нашите клиенти, и която служи за коректив при изграждането на сградата.

Строителна дейност

Грижим се за всички дейности започващи с масов изкоп, извозване на земна маса, фундиране, изграждане на стоманобетонна конструкция, зидария, покрив и покривна конструкция, топлозолация на фасада, топлоизолация на сутерен и подпокривно пространство, хидроизолация на сутерен и покрив, изграждане на отводнителна инстлация и дренаж. Също така се заемаме с довършителни дейности, като гипсова или варова мазилка, шпакловка на стени и тавани, цименрова замаска на подове, монтаж на фаянсови плочи, гранитогрес и теракота, латексово боядисване, изграждане на водопроводна и канализационна ситема, монтаж на електрическа и домофонна система, система за видеонаблюдение и пожароизвестяване, вертикална планировка и изграждане на тротоари.

Професионален опит

  • Строителство 95%
  • Ремонти 85%
  • Бетонни подове 93%
  • Епоксидни подове 99%

Категории

Строителство на еднофамилни къщи

Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с квалифицирани строителни специалисти и дългогодишен опит в проектирането и строежа на еднофамилни жилища.

Строителство на многофамилни сгради

Изграждането на многофамилна жилищна сграда е сложен строителен процес, който е добре да поверите в ръцете на квалифициран и коректен изпълнител. Богатият ни опит в сферата на строителството, показва че строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с необходимата компетенция и квалифицирани кадри за изпълнение на проекти с такъв мащаб.


Строителство на многофамилни сгради