Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД е Вашият достоен партньор в сферата на строителството и ремонтните дейности.

Информация за услугата

В стремежа си да предоставим на клиента качество на услугата, кратък срок за изпълнение и оптимална цена, строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД зае едно от челните места, като сериозен партньор в сферата на строителството. В продължение на 15 години доказваме превъзходството си пред конкуренцията и постоянно усъвършенстваме знанията и уменията си, като използваме съвременни технологии и изключително квалифицирана работна ръка. Строителството на еднофамилни къщи и многофамилни сгради е една от професионалните услугите, които предлагаме на вниманието на частните и корпоративните си клиенти. Дружеството разполага с необходимата строителна техника и квалифицирани специалисти, като освен това отделя особено внимание на технологиите и съвременните тенденции в строителството, спазвайки всички Европейски стандарти за качество. Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД си партнира с утвърдени фирми - производители на основни строителни материали и суровини. Този факт ни предоставя възможността да изготвим възможно най-приемливи цени съобразени с качеството на предлаганите строителни услуги. За повече подробности относно завършените обекти, по които сме работили можете да посетите страницата с проекти. Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД е регистрирана в Камара на строителите в България. Детайлна информация за регистрацията е налична в уеб сайта на КСБ.

Професионален опит

  • Строителство 95%
  • Ремонти 85%
  • Бетонни подове 93%
  • Епоксидни подове 99%

Категории

Строителство на еднофамилни жилища

Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с квалифицирани строителни специалисти и дългогодишен опит в проектирането и строежа на еднофамилни жилища.

Строителство на многофамилни сгради

Изграждането на многофамилна жилищна сграда е сложен строителен процес, който е добре да поверите в ръцете на квалифициран и коректен изпълнител. Богатият ни опит в сферата на строителството, показва че строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД разполага с необходимата компетенция и квалифицирани кадри за изпълнение на проекти с такъв мащаб.


Избрани проекти


Други услуги


Подробности

  •   Еднофамилни къщи
  •   Многофамилни сгради

Нека разясним по-обстойно какво точно означава понятието еднофамилно жилище. Еднофамилно жилище най-общо казано означава жилищна сграда, която може да се използва от едно семейство. В общи линии тя е напълно функционална и разполага с абсолютно всички необходими помещения и общи части, като: стълбища, стаи, спални и санитарни помещения, дворно място, гаражи и др. Напоследък в младите семейства се наблюдава тенденция за водене на съвместен семеен живот именно в жилища от този тип. Еднофамилните жилища са предпочитани не само в България, но и в цял свят, главно заради спокойствието, уюта и удобствата, които предлагат. Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД държи изключително много на коректните отношения и доверието на своите клиенти. Предлагаме строителни услуги с високо европейско качество, на конкурентни цени, съчетани с искрено желание за задоволяване на най-високите изисквания.

Строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД е редовен и дългогодишен член на Камарата на строителите в България и държи челни позиции в строителните и ремонтно-довършителните работи. Това е важен фактор щом става дума за изграждането на сериозни строителни проекти, като многофамилни жилищни сгради. С годините доказахме, че качеството на строителните услуги, които предлагаме постоянно расте, а дружеството отчита все по-положителен рейтинг сред конкурентните фирми. Тук е мястото да отбележим, че успешно печелим обществени поръчки и участваме в съвместни проекти по ремонт или цялостно изграждане на обществени, административни и промишлени сгради. Що се отнася до строителството на многофамилни жилищни сгради, можем да отбележим, че за 2014 г., строителна компания „СТ-СТРОЙ“ ЕООД участва в строежа на 7 многофамилни жилищни сгради с обща застроена площ надхвърляща 87687696876 квадратни метра.


Избирайки „СТ-СТРОЙ“ ЕООД за партньор, получавате

качествена услуга и съкратено технологично време на оптимални цени.